Rregjistri Publik i IEKA
 
Hazbie Nazmi Leka
NIPT: K32122008K
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 24.08.1960
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
151, 31.03.2006
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7 , Rruga Sali Butka, Pallati nr.24, Kati i I-re, Tirane
Tel: 042234545
Mobil: 0682067247
Mobil: 0684030083
hazbie_leka@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: