Rregjistri Publik i IEKA
 
Hava Refat Mucollari
NIPT:
Vendlindje: Tepelene
Ditelindje: 30.11.1968
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
181, 15.10.2008
Adresa: Rr.Tre Deshmoret, Tirane
Mobil: 0692091030
Mobil: 0697955747
h.mucollari@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: