Rregjistri Publik i IEKA
 
Gezim Hazbi Jaupaj
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 07.03.1954
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
112, 21.12.2000
Adresa: Lagja nr.1, Rr.Ali Demi, P.163, Ap.7, Tirane
Mobil: 0692609749
gezim_jpj@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
JAUPAJ-G sh.p.k , Administrator , Ortak - 75%
AR, 236, 28.07.2011

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 142, 06.02.2008, Regjistrim