Rregjistri Publik i IEKA
 
Fatos Nustret Haxhiraj
NIPT: K32628413A
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 13.12.1953
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
15, 12.01.2000
Adresa: Godina perball albtelekom, Kati II, Fier
Tel: 03426574
Mobil: 0682220133
f.haxhiraj@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: