Rregjistri Publik i IEKA
 
Estela Mufit Balili
NIPT: L31512021V
Vendlindje: Sarande
Ditelindje: 04.08.1979
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
218, 04.10.2010
Adresa: Rr.Sali Nivica, Pallati 10, Ap. 13, Tirane
Mobil: 0662285054
stela@impuls.al
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 38, 29.04.2012, Regjistrim