Rregjistri Publik i IEKA
 
Eleni Leonidha Filipi
NIPT: K31413018C
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 17.07.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
89, 07.12.2000
Adresa: Rr: “Jusuf Vrioni” pallati Alsion , shkalla 2 apartamenti 8, Tiranë
Mobil: 0682266644
lenifilipi@hotmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: