Rregjistri Publik i IEKA
 
Edlira Adem Hyseni
NIPT: L21602516N
Vendlindje: Lushnje
Ditelindje: 13.11.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
211, 04.10.2010
Adresa: Lagja 3, Rruga Skenderbej, prane Tatim-Taksave, Kati 1, Durres
Tel: 052220046
Mobil: 0692096840
edlirahyseni2@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 227, 20.04.2011, Pezullim
AR, 256, 15.12.2011, Riregjistrim