Rregjistri Publik i IEKA
 
Rovena Agim Agolli
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 19.05.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
426, 31.05.2019
Adresa: Njesia Administrative nr.5, Rruga "Ibrahim Rugova", kompleksi Green Park, Hyrja 8, Ap. 22, kati IVi, Tirane
Mobil: 0682007251
r.agolli@goldsmath.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GoldsMath sh.p.k. (Emri i shoqërisë në regjistrimin e parë A.S.I.E sh.p.k - ndryshuar ne vitin 2019) , Administrator , Ortak - 49%
KR, 596, 31.05.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 596, 31.05.2019, Regjistrim