Rregjistri Publik i IEKA
 
Dhimiter Jorgji Kushi
NIPT: L22119501P
Vendlindje: Durres
Ditelindje: 15.05.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
252, 27.08.2012
Adresa: Lagjja nr. 1, Rr.Taulantia, Pallati nr.1025, Ap.26, Durres
Tel: 052223918
Mobil: 0692097308
dhimiterkushi@hotmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 50, 27.08.2012, Regjistrim