Rregjistri Publik i IEKA
 
Sose Lam├že Shqiponja
NIPT:
Vendlindje: Gramsh
Ditelindje: 06.02.1967
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
381, 15.02.2019
Adresa: Njesia Administrative nr.11, Sheshi "Karl Topia", Kulla nr.1, Shk.3, Ap. 8, Tirane
Mobil: 0672020194
gmkstudio@hotmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GMK AUDITING sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 569, 15.02.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 568, 15.02.2019, Regjistrim