Rregjistri Publik i IEKA
 
Jonida Ibrahim Vesiu
NIPT:
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 08.06.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
380, 15.02.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr.2, rruga e Elbasanit, pallati nr.1, kati 2, poshte Fakultetit Gjeologji-Miniera, Tirane
Mobil: 0696085310
jvesiu@deloittece.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
DELOITTE AUDIT ALBANIA SH.P.K
KR, 567, 15.02.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 567, 15.02.2019, Regjistrim