Rregjistri Publik i IEKA
 
Agim Ymer Lleshi
NIPT:
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 12.03.1953
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
159, 19.05.2006
Adresa: Lagja 28 Nentori, Pallati 422/7, Kati II-te, Elbasan
Mobil: 0692084209
lleshi.agim@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
AUDIT CENTER Sh.p.k , Administrator
AR, 471, 09.12.2015

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: