Rregjistri Publik i IEKA
 
Bledar Vero Beta
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 24.07.1984
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
376, 15.02.2019
Adresa: Blvd. Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 13-te, Ap.1 - AP.4, Tirane
Mobil: 0696098179
bbeta@kpmg.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
KPMG ALBANIA sh.p.k.
KR, 562, 15.02.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 562, 15.02.2019, Regjistrim