Rregjistri Publik i IEKA
 
Eda Luan Abazi
NIPT: L71913020L
Vendlindje: Sarande
Ditelindje: 24.01.1991
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
378, 15.02.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr.9, te Galeria (ish kinema 17 NĂ«ntori), rruga e Barrikadave, hyrja 3, ap.8, Tirane
Mobil: 0695536181
abazi.eda@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 565, 15.02.2019, Regjistrim