Rregjistri Publik i IEKA
 
Rudina Qemal Myrto
NIPT: L07225201P
Vendlindje: Vlore
Ditelindje: 10.06.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
365, 28.12.2015
Adresa: Lagjia Pavar√ęsia, Pallati Deneko, Kati 1, Vlore
Mobil: 0692112248
rudimyrto@yahoo.it
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 547, 21.12.2018, Regjistrim