Rregjistri Publik i IEKA
 
Orjana Muhamet Kalaja
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 26.01.1980
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
284, 27.08.2012
Adresa: Rr. Sitki Çiço, Shk.3, Ap.6, Tiranë
Mobil: 0694081444
okalaja@bakertilly.al
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Baker Tilly Albania sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 524, 13.03.2018

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 523, 13.03.2018, Regjistrim