Rregjistri Publik i IEKA
 
Irida Hekuran Mu├ži
NIPT:
Vendlindje: Tepelene
Ditelindje: 09.07.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
349, 16.01.2015
Adresa: Rr. Don Bosko, Pallati Almak, shk.2, Seksioni B5, kati 6, Apt. 19, Tirane
Mobil: 0694064334
r_irida@hotmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
RROSHI-ALB sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
AR, 509, 02.03.2018

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 508, 02.03.2018, Regjistrim