Rregjistri Publik i IEKA
 
Tom Gjon Ndoci
NIPT: L36307005S
Vendlindje: Shkoder
Ditelindje: 01.05.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
341, 28.03.2014
Adresa: Rruga Bulevardi Skenderbeg,prane Kinema Milenium, Shkoder
Mobil: 0694031065
tomndoci@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 497, 15.07.2016, Regjistrim