Rregjistri Publik i IEKA
 
Erjona Selman Hoxhaj
NIPT: L42015005T
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 08.03.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
360, 28.12.2015
Adresa: Njesia Bashkiake nr. 5, Rr. Margarita Tutulani, Pall. "Melrose", kt I, Tirane, Tirane
Mobil: 0682097757
erhoxhaj@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 487, 18.04.2016, Regjistrim