Rregjistri Publik i IEKA
 
Brisilda Dashnor Kalaja
NIPT: L61326007A
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 02.06.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
355, 28.12.2015
Adresa: Rr. Stavri Themeli, Pallati Shushica, godina D, kati 2, ap 5, Tirane
Mobil: 0682093128
brisildanishani@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 479, 22.02.2016, Regjistrim