Rregjistri Publik i IEKA
 
Altin Petrit Sulejmani
NIPT: L42025504A
Vendlindje: Durres
Ditelindje: 26.02.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
345, 16.01.2015
Adresa: Lagja nr.4, Rruga Egnatia, Flagship Center, Kati 4, Zyra nr.3, Durres
Mobil: 0662064752
altinsulejmani@yahoo.it
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 468, 25.09.2015, Regjistrim