Rregjistri Publik i IEKA
 
Bledar Refat Strelca
NIPT: K92116037A
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 16.04.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
302, 28.03.2014
Adresa: Rr. Adem Seit Kruja, Pall. Xherdo, Kati 2, Tirane
Mobil: 0694079348
bledarstrelca@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 441, 16.01.2015, Regjistrim
AR, 466, 31.07.2015, Pezullim
AR, 467, 25.09.2015, Riregjistrim