Rregjistri Publik i IEKA
 
Aldo Nefail Spahiu
NIPT:
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 11.04.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
344, 16.01.2015
Adresa: Komuna Farke, godine 1-kateshe, Ngjitur me liqenin e thate, Tirane
Mobil: 0672567869
aldospahiu@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Sao Advisors shpk , Administrator , Ortak - 100%


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 446, 16.01.2015, Regjistrim