Rregjistri Publik i IEKA
 
Baftjar Ramazan Ademi
NIPT: K81411026L
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 12.03.1956
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
173, 22.01.2008
Adresa: Fusha e Aviacionit, Pall.13, Tirane
Tel: 042376057
Mobil: 0692023933
ademi.baftjar1@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: