Rregjistri Publik i IEKA
 
Fatos Hamid Beqja
NIPT:
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 24.12.1972
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
188, 29.12.2008
Adresa: Blvd.Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, kati 13, Ap. A1-A4, Tirane
Mobil: 0692026226
fbeqja@kpmg.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
KPMG ALBANIA sh.p.k. , Administrator
AR, 420, 31.07.2014

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 420, 31.07.2014, Riregjistrim