Rregjistri Publik i IEKA
 
Agim Xhevdet Qenani
NIPT: K32613205O
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 14.08.1955
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
53, 31.01.2000
Adresa: Hotel Skampa, Kt 2, Elbasan
Tel: 05452289
Mobil: 0682997406
agimqenani@yahoo.it
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: