Rregjistri Publik i IEKA
 
Lavdosh Medin Hoxhaj
NIPT: K96528201A
Vendlindje: Vlore
Ditelindje: 17.12.1954
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
323, 28.03.2014
Adresa: Lagja Kushtrimi, Rr.Rakip Malile, godine 2-kateshe prane ish fabrikes se tullave, kati II., Vlore
Njesia Bashkiake nr.2, Rr. Budi, Pallati i ri nr.7, kati I., Tirane
Mobil: 0693070200
hoxhajlavdosh@yahoo.it
www.hoxhajconsulting.al
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 401, 31.03.2014, Regjistrim