Rregjistri Publik i IEKA
 
Lindita Hysni Muca
NIPT: L41419022Q
Vendlindje: Kukes
Ditelindje: 20.07.1971
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
324, 28.03.2014
Adresa: Rruga e Elbasanit, Pallati Blu nr. 2, Kati 1, prane Deges se Thesarit, Tirane
Mobil: 0694092435
mucalindita@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 393, 29.03.2014, Regjistrim