Rregjistri Publik i IEKA
 
Armand Vullnet Hasko
NIPT: L31404018E
Vendlindje: Gjirokaster
Ditelindje: 14.02.1980
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
299, 28.03.2014
Adresa: Rr. Frosina Plaku, Pallati HOMEPLAN, Shk.5, ap.532, Tiranë
Mobil: 0682079270
armandhasko@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 379, 28.03.2014, Regjistrim