Rregjistri Publik i IEKA
 
Arjana Xhevdet Reci
NIPT:
Vendlindje: Kruje
Ditelindje: 06.05.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
247, 27.08.2012
Adresa: Sheshi Willson, Rruga M. Gjollesha, Kulla Fati, kati VIII, Tirane
Mobil: 0694011158
arianareci06@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
FILTO AUDITING sh.p.k.
AR, 84, 01.11.2012

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 84, 01.11.2012, Regjistrim