Rregjistri Publik i IEKA
 
Arjan Leko Dhimertika
NIPT: L51624004E
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 24.11.1961
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
246, 27.08.2012
Adresa: Rr. "Sulejman Delvina", Godina shtese nr.10, kati 4, Ap.6, prane lokalit ARGJIRO, Tirane
Mobil: 0682044754
studiodhimertika@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 86, 01.11.2012, Regjistrim