Rregjistri Publik i IEKA
 
Arber Bashkim Gjata
NIPT: L31508013K
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 22.04.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
245, 27.08.2012
Adresa: Njesia Bashkiake Nr.9, Rruga ‘Jordan Misja’, Kompleksi ‘Gener 2’, Kulla D, Shkalla Nr.5, Kati 4, Ap.nr.3, Tirane
Mobil: 0692062211
agjata@hotmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 65, 28.08.2012, Regjistrim