Rregjistri Publik i IEKA
 
Ylvi Gani Hana
NIPT: K81729010J
Vendlindje: Librazhd
Ditelindje: 14.09.1967
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
296, 27.08.2012
Adresa: Rr. Hoxha Tahsim, Pall. 273, Shk. 1, KAti 4, Ap. 12, Tirane
Mobil: 0692069054
Tel: 042344645
ylvi_hana@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 85, 01.11.2012, Regjistrim