Rregjistri Publik i IEKA
 
Vjollca Hamit Xhaxho
NIPT: K66515202I
Vendlindje: Sarande
Ditelindje: 01.08.1963
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
189, 29.12.2008
Adresa: L. 28 Nentori, Prane shkolles Ali Demi, Vlore
Tel: 033233186
Mobil: 0692079469
vjollcaxh@hotmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: