Rregjistri Publik i IEKA
 
Valbona Musa Merko
NIPT: K71805020N
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 05.01.1972
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
137, 28.01.2005
Adresa: Njesia Bashkiake nr.9, Rruga "Bardhok Biba", Pall. "LID" shpk, kati IV, Ap. 22, Tiranë
Mobil: 0692241815
valbonamerko@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 128, 05.03.2007, Regjistrim