Rregjistri Publik i IEKA
 
Tzvetelinka Georgieva Koleva
NIPT:
Vendlindje: Sofie
Ditelindje: 20.03.1973
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
239, 08.11.2011
Adresa: Blvd. Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 13-te, Ap.1 - AP.4, Tirane
Tel: 042274524
al-office@kpmg.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
KPMG ALBANIA sh.p.k. , Administrator
AR, 247, 21.11.2011

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 247, 21.11.2011, Regjistrim