Rregjistri Publik i IEKA
 
Sokol Andrea Toska
NIPT: L62207031A
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 06.06.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
149, 31.03.2006
Adresa: Rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2, Kulla 2, Apartamenti 5/f, Tirane
Mobil: 00355683317751
contact@toska.al
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: