Rregjistri Publik i IEKA
 
Silvana Vasil Gjikdhima
NIPT: K32202008F
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 13.11.1960
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
162, 25.01.2007
Adresa: Rr Ali Visha Nr.107, Tirane
Tel: 042378976
Mobil: 0682156357
silvagjikdhima@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: