Rregjistri Publik i IEKA
 
Saimir Sabri Zalla
NIPT: L11304509H
Vendlindje: Durres
Ditelindje: 08.04.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
237, 08.11.2011
Adresa: Lagja 3, Rruga Mbreti Monun, Pallat 12 katesh, Kati 2, Durres
Tel: 052225098
Mobil: 0682065210
saimirzalla@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: