Rregjistri Publik i IEKA
 
Sabina Razip Shytaj
NIPT: K62121003O
Vendlindje: Vlore
Ditelindje: 28.01.1968
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
200, 04.10.2010
Adresa: Rr.Themistokli Germenji, Pall.11, Apt.21, Tirane
Tel: 042233601
Mobil: 0682046336
sshytaj@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 202, 04.10.2010, Regjistrim