Rregjistri Publik i IEKA
 
Anida Rifat Nuri
NIPT: L21331009V
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 19.11.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
224, 08.11.2011
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Frosina Plaku, Pallati Spartaku, Dyqani nr.1,Kati 1, Tirane
Tel: 04269764
Mobil: 0694059730
Mobil: 0694036200
anidanuri@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 7, 17.02.2012, Regjistrim