Rregjistri Publik i IEKA
 
Rruzhdi Enver Shkullaku
NIPT: K33715746D
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 03.08.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
209, 04.10.2010
Adresa: Pall. i firmes ARBONA, Rr.Rinia, Pogradec
Tel: 083226226
Mobil: 0674030317
zyrakontable@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: