Rregjistri Publik i IEKA
 
Rudmira Muhamet Seferi
NIPT: L21501520K
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 14.03.1962
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
288, 27.08.2012
Adresa: Lagjia 4, Rr.Skenderbej, pall.921, kati 1, Durres
Tel: 052232243
Mobil: 0692388899
rudseferi@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 80, 22.09.2012, Regjistrim