Rregjistri Publik i IEKA
 
Rezar Selahedin Llukacej
NIPT:
Vendlindje: Shkoder
Ditelindje: 21.03.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
202, 04.10.2010
Adresa: Rr.Milto Tutulani, pallati "AlbMilenium" nr. 3, kati i dyte, ambjenti nr.3, Tirane
Tel: 042202010
Mobil: 0692094490
rezar.llukacej@net-sfs.al
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Net-SFS Kreston shpk (Emri i shoqërisë në regjistrimin e parë Net-SFS Sh.p.k - ndryshuar ne vitin 2016) , Administrator , Ortak - 100%
AR, 430, 17.10.2014

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: