Rregjistri Publik i IEKA
 
Qerim Enver Lazaj
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 25.12.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
191, 29.12.2008
Adresa: Rr. Dibres, mbrapa pallateve 9 kateshe, Tiranë
Mobil: 0686033120
lazajqerim@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
LAZAJ AUDIT & FINANCE sh.p.k , Administrator , Ortak - 100%
AR, 15, 28.05.2013

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: