Rregjistri Publik i IEKA
 
Nexhip Sulejman Ceci
NIPT:
Vendlindje: Korce
Ditelindje: 29.03.1954
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
61, 31.01.2000
Adresa: Rr. Reshit Collaku, Pallati i Shallvareve, Shk.10, Ap.127, Tirane
Mobil: 0682062632
tiranaauditing3@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
TIRANA AUDITING 3 sh.p.k. , Administrator , Ortak - 70%


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: