Rregjistri Publik i IEKA
 
Mimoza Kristaq Cibuku
NIPT: L81912029K
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 11.10.1961
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
180, 15.10.2008
Adresa: Sheshi Karl Topia, Pallati.127, Hyrja 6D, Tirane
Mobil: 0696034537
moza.cibuku@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: