Rregjistri Publik i IEKA
 
Majlinda Xhelal Maqellari
NIPT: L62009017O
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 25.05.1970
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
232, 08.11.2011
Adresa: Komuna Kashar, M√ęzes, Pallati 4 Marsi, Tirane
Mobil: 0682080071
mmaqellari@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 258, 27.08.2012, Regjistrim