Rregjistri Publik i IEKA
 
Lulash Zef Pjeternika
NIPT: L61423012I
Vendlindje: Tropoje
Ditelindje: 25.11.1954
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
109, 21.12.2000
Adresa: Kthesa e kamzes, kompleksi "Garden City" blloku B7, nr 5., Tirane
Tel: 042234515
Mobil: 0682086088
lpjeternikaj@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: