Rregjistri Publik i IEKA
 
Luan Musat Kamberi
NIPT:
Vendlindje: Tepelene
Ditelindje: 23.02.1965
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
40, 13.01.2000
Adresa: Rr. Emin Duraku, Pallati Binjaket Nr. 1, Hyrja Nr.5, Kati 2, Tirane
Tel: 042270900
Mobil: 0692064265
luan.kamberi@ild-99.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
I.L.D-99 AUDIT sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
AR, 73, 31.08.2012 KR, 53, 07.07.2003

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: